Monday, March 1, 2010

PERKHIDMATAN PEMBANTU RUMAH..
















ANDA SIBUK, terikat dengan komitmen kerja dan komitmen lain, kami akan membantu anda mengurangkan bebanan harian. Perkhidmatan Pembantu Rumah kini hanya di hujung jari anda, hubungi kami sekiranya anda memerlukannya..
Kami menawarkan perkhidmatan yang istimewa-
**Sepenuh masa
**Separuh masa
**mengikut jam
**mengikut keperluan (ad hoc)

Hubungi kami untuk promosi dan kadar yang semestinya berpatutan..

91 comments:

  1. hi, saya berminat nak tau kalau ada maid boleh kerja from 7am - 6.30 pm area putra heights. macammana proses dan pricing?

    perlukan muslim maid.

    my emel crystalroses33@yahoo.com,
    sangnitham@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. hi,
    sya juga berminat nk tau kalau ade maid yg kerja from 7am-6.30pm area seksyen U5, shah alam..plz give me info..
    TQ..muslim maid..

    fini80@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. hi...saya nk tau harga maid sebulan kerja dari 8am-6.30pm, monday-friday...shah alm sek27..

    muslim maid

    cute_berry84@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  4. hi..sy berminat utk dptkan pembantu rumah (ulang -alik)..rumah saya di putrajaya..please give me info (pricing and process) , emel saya d warya_comel@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Salam/hi..
    Sy memerlukan pembantu harian esp utk jg my sons (setahun 9bulan n 7bulan). Waktu bekerja 7am-6pm, mon-fri only.. Rumah di putrajaya. Urgently needed by januari 2012. Email me plsssss... Gv me the quotation n process... Tqvm.. email me at :: eena_sheena@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. saya berminat sbb sekarang tgh mengandung. my 1st son 18 months skrg. urgently needed.
    email to me... irdina26@gmail.com.. tqvm

    ReplyDelete
  7. Salam.need muslim maid urgent yg bole menjaga anak 3 bulan.wakv bekerja 7 am to 7pm.mon to fri je.rumah di kajang.please gv info for pricing quotations n process.email flush23burps@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Salam...sy pn nora dr melaka...really needs maid ikut waktu jam...sy dlm pantang anak ke 3...ank sy ade b'umur 3 & 6 tahun....nk mengemas rumah mandangkan ry dh nk tibe...inform sy kembali...nora82rosly@gmail.com...tq

    ReplyDelete
  9. Salam.. saya mencari pembantu rumah harian wanita beragama islam bagi menjaga, mengurus & memasak bagi anak 3 tahun dan uruskan 2 lagi anak 7 & 9 makan & bersiap ke sekolah. Waktu bekerja adalah dari jam 7pagi - 6ptg, Isnin - Jumaat sahaja termasuk cuti sekolah (Sabtu, Ahad & public holiday cuti). Rumah di Bukit Naga, Seksyen 32, Shah Alam. Please email saya di nurliesajdr@yahoo.com bagi kos & proses. Terima kasih.

    ReplyDelete
  10. salam satu malaysia,
    saya berminat untuk mengetahui harga untuk maid beragama islam. maid sepenuh masa. tolong berikan saya info jika terdapat maid yang sesuai utk saya dan keluarga. utk menjaga anak yang berumur 2tahun dan 6bulan. boleh email kepada saya baby_eisyah@yahoo.com tq

    ReplyDelete
  11. Saya berminat dengan maid harian. Dr pukul 6.30 pagi hingga 5.30 ptg. Untuk jaga anak2 ( 3 thn dn 2 thn) dan kerja2 rumah ringan. Sila hubungi saya segera 0176193834.

    ReplyDelete
  12. sy ingin cari maid utk sehari.. emel sy sue7128@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Saya memerlukan maid untuk 2 Hari. Pls email me at izwan.hadi@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Sy berminat utk mendptkan pembantu utk sebln..rozliza@gmail.com

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Saya memerlukan pembantu rumah separuh masa Melayu, beragama Islam dan menutup aurat untuk mengemas dan membersihkan rumah saya SEGERA. Emailkan harga dan maklumat kepada saya marsitahieta@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Saya juga memerlukan pembantu rumah Melayu@indonesia, beragama Islam dan menutup aurat untuk mengemas dan membersihkan rumah saya SEGERA. Emailkan harga dan maklumat kepada saya
    snnkecik@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Saya perlukan maid harian untuk hari bekerja shj (Isnin - Jumaat) dari 9am-7pm ASAP, beragama Islam dan sopan. Kindly, emailkan quotation kepada seroja_1977@yahoo.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Email me at: zahirinmy@gmail.com
    Perlukan pmbntu rmh smntra Mei-june
    pnginpn disediakn...
    melayu,bumiputra,wanita,islam,pndai msk,kms rmh,jg ank2.jg utk org bsalin slma 44hri..
    Klu ade yg bmnt blh jg hbngi no :0126648950@0129801986
    Mrs maisarah/Mr zahirin
    Tmpt: melaka

    ReplyDelete
  21. Perlukan pembantu rumah harian dr 8am-7pm (Isnin-Jumaat) bagi kawasan U1, Shah Alam, bermula dari bulan Mac 2013. Please email kadar dan syarat2 pengambilan ke amilnor7@gmail.com Tq...

    ReplyDelete
  22. Saya perlukan maid harian 8 pagi - 7 ptg. Tiada anak kecil. Rumah di bukit jelutong. Gaji rm1,000.

    ReplyDelete
  23. Hi saya memerlukan maid muslim yg boleh bantu ibu untuk mengemas rumah dari jam 8pg hingga 6ptg Isnin hingga Sabtu. Pembantu ini boleh juga menjaga sementara budak2 sementara ibu memasak. Email saya halle.helmie@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Hi. Saya mencari pembantu untuk tolong jaga Anak & bersihkan rumah. Datang pagi balik petang. Berapa?

    Ada tak Maid untuk datang bersihkan rumah setiap minggu? Berapa?

    tolong emel pammy.gail@gmail.Vin

    ReplyDelete
  25. salam, saya mencari pembantu rumah untuk tempoh sebulan saya dalam pantang. Bagi menjaga anak berusia 3 tahun dan mengemas serta memasak. boleh bagitau saya harga untuk perkhidmatan dalam tempoh sebulan dan watu berkerja dari 8.00 pagi - 5.00 ptg sahaja. kediaman saya di seri kembangan selangor. hubingi saya dia alamat e-mail : farashaireen84@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Hi saya memerlukan maid muslim yg boleh bantu ibu untuk mengemas rumah dari jam 8pg hingga 4ptg Isnin hingga Jumaat. Pembantu ini boleh juga menjaga sementara budak2 sementara ibu memasak. Email saya anash_shahlan@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. Saya perlukan maid harian untuk hari bekerja shj (Isnin - Jumaat) dari 7am-6pm dalam bulan November di kajang, beragama Islam dan sopan. Kindly, emailkan quotation kepada erveinnaismail@gmail.com.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  28. Sya mencari pembantu harian muslim dn sopan untuk hari bekerja sahaja (isnin-jumaat) 7am - 6pm di sek 8 shah alam. Urgently need on july 2013. Kindly email quotation to mazuin85@gmail.com terima ksih

    ReplyDelete
  29. Saya mencari pembantu rumah untuk menjaga isteri saya yang berpantang di U10 Shah Alam. Isnin hingga Jumaat sahaja 8 pagi hingga 6 petang. Keperluan mula Isnin ini. Emel quotation ke mfauzi.mh@gmail.com.

    ReplyDelete
  30. Email details utk maid harian... isnin-jumaat... utk kemas, jg anak dan masak... iqbalirfan2314@gmail.com.. tqvm

    ReplyDelete
  31. Saya mencari pembantu untuk menjaga anak 2 org (1 tahun dan 3 tahun). Jam 8 hingga 6 petang isnin-jumaat. Tolong emel ke julianna.hashim@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Saya mencari pembantu rumah tempatan sepenuh masa. Menjaga anak berumur 2 tahun dan 10 tahun serta boleh memasak. Tolong email saya ke aliyzaz@gmail.com. Sila nyatakan bayaran yang dikenakan.

    ReplyDelete
  33. saya perlukan khidmat maid hourly.. sila hubungi 0134249297

    ReplyDelete
  34. Saya perlukan khidmat maid 7.30am-6.30pm - Monday - Friday. Area Pdg Jawa, Shah Alam. Muslim.
    Utk jaga kanak2 darjah 4 & 5, bagi lunch (x perlu masak, saya masak sendiri, panaskan shj), baby 2 tahun- mandikan dan beri makan, kanak2 5 tahun, ambik dari tadika and bagi lunch.
    Kemas/cuci rumah, basuh baju, lipat baju dan iron baju. Public holiday...cuti.

    Kalau ada, tolong e-mail di hani.azhani.zakaria@gmail.com
    bagi harga sekali.

    ReplyDelete
  35. Perlukan maid islam jaga mak..kemotherapi..dua bulan shj..kerja isnin to jumaat.sabtu ahad cuti.pls email ti darlina691966@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  36. Hi, saya memerlukan pembantu rumah untuk sehari pada weekdays.. Pls email to afika.shah@gmail.com.. I really hope to hear from you soon.. Tq

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Salam saya perlukan pembantu rmh utk teman mak saya dari 7.30 -6.30pm. Pls email quotation to h.mza71@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Salam, saya mencari maid harian (7am-7pm)bekerja 5 hari seminggu (sabtu dan ahad cuti)di banting selangor utk membantu mengemas rumah dan menjaga 4 orang anak (sebulan-10thn) bermula oktober 2013. sila email kepada zinie_anis@yahoo.com. harap sudi membantu.

    ReplyDelete
  40. SALAM...Tumpang tanya..ada sapa2 tak kenal org boleh kerja sebagai pembantu rumah harian... Kerja jaga budak&baby, kemas2 rumah, urus kain baju dalam erti kata lain jadi PEMBANTU RUMAH tp bukan sepenuh masa..SEPARUH MASA SAHAJA... pagi dtg umah, petang balik..SABTU AHAD CUTI.. NAK PAKAI URGENT, IF ADA YG KENAL TLG PM SAYA...TQ Rumah area GELUGOR, PULAU PINANG.

    KREATERIA PENTING :: JUJUR DAN AMANAH, JAGA SOLAT 5 WAKTU & RINGAN TULANG...

    ReplyDelete
  41. Salam,
    Saya perlukan maid utk tempoh sebulan. Hubungi 0192676780 nikadira@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Salam mencari maid harian untuk buat kerja rumah dan bantu tengokkan anak jika perlu (2 tahun dan 6 bulan). Waktu bekerja 8am-6pm, sabtu ahad cuti. Wanita Muslim, menutup aurat dan tidak kekok dengan budak2. Mohon email details, bayaran dan syarat2 ke zuainag@gmail.com. Tq

    ReplyDelete
  43. Salam, sy mencari pembantu harian untuk menjaga anak kembar saya yg bakal lahir ujung bln 11 ni, sorg anak 2thn stgh, jika perlu membuat kerja rumah ( dibantu mak saya ). Waktu bekerja 8am-6pm, sabtu ahad cuti. Wanita Muslim, menutup aurat dan tidak kekok dengan budak2. Rumah area kepong,kl. mohon email ke aishah_2608@yahoo.com. Tq

    ReplyDelete
  44. Assalam, saya sedang mencari pembantu rumah harian ( 7.00 am - 7.00 pm)untuk menguruskan rumah dan menjaga bayi saya yang bakal lahir pada bulan 12 tahun ini. Saya perlukan wanita muslim, menutup aurat, penyayang dengan anak2 dan rajin bekerja. RUmah area putrajaya. Emel ke cheummu@yahoo.com.

    ReplyDelete
  45. Salam, Saya berasal dari Sabah dan perlukan pembantu rumah untuk menguruskan rumah dan anak-anak. Emel ke cleo12august@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Salam, boleh saya dapatkan harga dan proses untuk perkhidmatan pembantu rumah harian dari 7.30 - 7 pm (isnin-jumaat)untuk menjaga anak 1 tahun 6 bulan dan anak yang akan lahir pada bulan april 2013 serta membuat kerja-kerja rumah. Nak yang muslim.

    Mohon kerjasama untuk e-mail harga & proses ke jnrjk6180@student.usm.my (please tick urgent e-mail)

    ReplyDelete
  47. salam....saya mencari pembantu rumah harian secepat mungkin...hanya untuk menjaga dan mengurus keperluan anak (3 tahun dan 8 bulan). dtg pg jam 7.00 pg hingga 7.00 mlm. makan minum disediakan. Gaji RM500. Harap ada yg sedia membantu. hubungi saya secepat mungkin. 012-3463647 (ayu), BANDAR SUNGAI LONG, KAJANG

    ReplyDelete
  48. AS SALAM, SAYA PERLUKAN MAID. IKUT JAM
    TOLONG HUBUNGI SAYA 013-6851326

    ReplyDelete
  49. Salam. Sy juga perlukan maid harian dari kol 8am - 6pm, isnin - jumaat. 8am - 1pm, sabtu. Maid muslim, jujur. Email sy soffiasaleh@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. hi,

    Saya memerlukan maid tempatan harian Isnin - Jumaat (7pg - 7mlm)
    ataupun sabtu ahad boleh balik bercuti.
    Sila hubungi saya 016-3300995

    ReplyDelete
  51. Salam,
    Saya memerlukan pembantu harian dr hr isnin hingga jumaat ( masa: 7 atau 7.30 pg hingga 5.30-6.00ptg) bermula 6nov hingga akhir bulan 12 di seksyen 7 shah alam. Sila hubungi 0173754563.

    ReplyDelete
  52. salam, saya memerlukan maid harian untuk menjaga orang tua yang uzur.(waktu dari 7 hingga 7 malam).sila hubungi 012-2098758(ros) atau email process bayaran jam kepada saya di myroses74@gmail dengan kadar segera.

    ReplyDelete
  53. Memerlukan maid utk jaga org tua uzur

    ReplyDelete
  54. Wujud lagi ke blog ni? Nak pembantu jugak jaga anak balik hari 8am- 8pm. Details boleh hubungi saya 0123810424. Kadar segera ye! Tq

    ReplyDelete
  55. Saya memerlukan pembantu rumah harian untuk membantu ibu mengemas rumah dan menjaga anak-anak semasa ibu memasak. boleh bagi details atau email saya di athirah.azman@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  56. Salam. Sy perlukn pembntu dr pkl 8.00 am - 2.00 pm. Kindly email me at mahar0403@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. Hi, Saya memerlukan part time maid selama sebulan bermula 1 december hingga 31 december sempena cuti sekolah. beragama islam..
    minta hubungi saya segera di mariah.rosli@gmail.com

    Sekia terima kasih.

    ReplyDelete
  58. hi. saya memerlukan pembantu rumah harian dari jam 9am - 6pm di Klang. sila hubungi sy di saidatulnazla@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. SEGERA....maid balik hari diperlukan di bukit antarabangsa, KL!! sila hubungi saya di 0192609436.

    ReplyDelete
  60. Assalam,Saya memerlukan pembantu rumah harian area shah alam.plz contact me at 0125093979.tq

    ReplyDelete
  61. Salam, saya memerlukan maid harian utk cuci, kemas dan masak utk tempoh 4 bln saja dari Feb- May bg bantu saya ketika pantang di Putra Heights, Selangor. Hubungi saya di 012-3927311

    ReplyDelete
  62. Salam, saya memerlukan pembantu rumah yang beragama Islam, amanah, penyayang dan rajin, yang boleh bekerja dari hari Isnin-Jumaat, dari 7 pagi - 7 malam (boleh runding) untuk melakukan kerja-kerja rumah,menjaga anak (1 tahun 5 bulan) seharian & anak (5 tahun) separuh hari dan memasak. Gaji boleh dirunding. Lokasi di Perkampungan Seri Damai Perdana, berdekatan dengan SJK (C) Taman Tas, Kuantan Pahang. Boleh whatsapp +41788111248 atau sms 60197393004 atau emel sz_ishak@yahoo.com.

    Boleh bermula pada Februari 2014. Terima kasih.

    ReplyDelete
  63. Slm...saya sedang mencari pembantu rumah harian di Shah Alam utk melakukan kerja2 rumah dari 9 pagi hingga 6 ptg utk 5 hari seminggu. Berminat sila hubungi saya Saiful 0192600953.

    ReplyDelete
  64. hi, saya berminat nak tau kalau ada maid boleh kerja from 7am - 5.30 pm area Putrajaya. macam mana proses dgn harga?

    sy memerlukan muslim maid.

    emel : arni7885@gmil.com

    ReplyDelete
  65. Salam, En. sy tgh mencari Maid yang boleh menjaga baby saya berumur 9 buln secara harian 7pg - 7 malam. Isnin hingga Jumaat. Hanya menjaga baby saya sahaja tidak perlu buat kerja rumah. boleh email saya. lieza_cat@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  66. As salam.
    Saya memerlukan maid utk jaga anak sahaja.dari jam 7am-7pm secara harian..bekerja hanya pada hari weekdays sahaja..xperlu kemas rumah@memasak. Rumah kawasan jln klang lama. Email ahmadshahrulazmi@gmail.com

    ReplyDelete
  67. Wsalam...saya perlu maid untuk mnjaga seorg anak sy dirumah yg berumur 1 thn 3 bln..setiap hari...jam 9pg hingga 9mlm..plz email sy -- ayunizz@gmail.com

    ReplyDelete
  68. saya perlukan maid tuk 2 bulan dari jun julai 2014. sebab saya perlukan maid adalah kerana saya akan melahirkan anak ke3. perlukan maid sebagai pembantu saya uruskan rumah dan anak-anak saya yang lain. sila email kepada saya contact no., proses dan kos di email yonfarhaini@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Saya tercari2 pembantu rumah muslim tempatan untuk menjaga 2 org anak sy yg berusia 2 tahun dan 4 tahun. Kerja mengikut jam shj,xperlu sepenuh masa. Time wife cuti xperlu dtg. Wife kerja shift,sabtu ahad kena kerja tp tdk selalu. Shift dr 7 am smpai 1 pm...1pm smpai 7 pm....mlm xperlu dtg. Blh emailakn detail kos dan proses sekiranya ada....azlankaizer80@gmail.com. lokasi,selayang.

    ReplyDelete
  70. saya perlukan maid tuk 2 bulan dari jun julai 2014. Saya perlukan pembantu untuk menjaga saya dan baby dalam pantang. sila email kepada saya contact no., proses dan kos di email hasliana_77@yahoo.com

    ReplyDelete
  71. Saya perlukan pembantu rumah muslim tempatan di Shah Alam untuk menjaga 2 org anak sy yg berusia 5 tahun dan 1 tahun dari jam 7am- 6pm. sila email kepada saya contact no., proses dan kos di email has139@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Memerlukan pmbantu 8am-6pm
    ..mrlaka..urgentade2404@hotmail.com

    ReplyDelete
  73. salam,
    saya memerlukan part time maid sebulan sekali utk bersihkan rumah. Minta tlg email kat saya quoattaion, pricing..TQ
    halizaah22@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Salam,
    Saya memerlukan maid tempatan muslim untuk jaga 2 orang anak(6 tahun & 8 bulan). Lokasi damansara. Boleh tlg pm qoutation..TQ...hilaluddinzaki@gmail.com

    ReplyDelete
  75. Saya perlukn maid harian muslim pukul 8-5pm utk menemani ibu saya dirumah. Sila email hasmizahasim@gmail.com.

    ReplyDelete
  76. Assalamualaikum..
    Saya memerlukan pembantu rumah muslim di Taman Pinggiran USJ. Dapat berkerja dari jam 7.00 pagi hingga 6.00 petang. Isnin hingga Jumaat. Mohon kirimkan sebutharga ke bjn4739@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. Assalamualaikum

    saya memerlukan maid harian di kg kubu gajah, sg buloh yang dapat bekerja dari pukul 8.30pagi hingga 7 malam isnin hingga jumaat. Mohon kirim sebut harga ke mix_chocolate@hotmail.com

    ReplyDelete
  78. Dayanash June 10, 2013 at 11:08 PM

    Hi saya memerlukan maid muslim yg boleh bantu ibu untuk mengemas rumah dari jam 8pg hingga 4ptg Isnin hingga Jumaat. Rumah di Putrajaya.Email saya juliaskywalker@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. Perlu pembantu segera email sata di zara2229@gmail.com

    ReplyDelete
  80. PERLU PEMBANTU RUMAH SEGERA 012-6941945

    ReplyDelete
  81. Assalamualaikum..
    Saya memerlukan pembantu rumah muslim di KG. SG. MERAB LUAR, KAJANG. Dapat berkerja dari jam 7.00 pagi hingga 6.00 petang. Isnin hingga Jumaat. Mohon kirimkan sebutharga ke azrularifin.rmp@gmail.com

    ReplyDelete
  82. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum..sy memerlukan pembanti rumah muslim yg boleh bekerja dari 8am hingga 8pm isnin hingga jumaat di merlimau melaka..hubungi saya 0126416331 atau emel ke en.saipil@gmail.com

      Delete
  83. Maid diperlukan segera. Urgent..0169007006

    ReplyDelete
  84. saya perlukan muslim maid.urgent.hubungi saya 0127226521

    ReplyDelete
  85. Maid diperlukan segera. Urgent..0133613571

    ReplyDelete
  86. Hi, saya memerlukan maid sepenuh masa,boleh bagi tau proses dan harganya..Urgent hubungi saya 0166374546.

    ReplyDelete
  87. saya perlukan maid separuh masa (8am-6.30pm) weekdays sahaj atau sepenuh masa jika ada di shah alam....islam maid....perlukan segera sekitar April 2014...hubungi saya 013-7522404...tq

    ReplyDelete
  88. Saya perlukan pembantu separuh masa dari pukul 6.30am - 3pm. Muslim, tutup aurat. Isnin -jumaat. Jaga baby 2mths di area seri kembangan. Hubungi farayassir78@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Salam.Saya perlukan pembantu harian 630am-700pm Isnin hingga Jumaat - kadar segera sebelum 1 May untuk jaga baby 2 bulan - hubungi/sms/whatsapp - 0122677472 ida

    ReplyDelete
  90. Saya perlukan pembantu rumah muslim harian untuk jaga anak saya dr pkl 8am sampai pkl 6pm isnin - jumaat utk jaga 2 anak saya 3 thn dn 1 thn area putrajaya.. Hubungi/sms/whatsapp - 0163116447 (ain)

    ReplyDelete